EXODUS Oratorium van Johan Bredewout en Hans de Ruiter Geschreven in opdracht van het C.G.K "de Zeeklank" o.l.v. Johan Bredewoud Naar het Bijbel boek Exodus In dit Oratorium volgen we in grote lijnen het leven van Mozes, de grote bevrijder van de Israëlieten uit het land van de slavernij. De Farao in zijn wijsheid meent er goed aan te doen om alle jongetjes van de Israëlieten te laten verdrinken. Het is een heel andere wijsheid, namelijk die van de gehoorzaamheid aan God van vier vrouwen, die het leven van Mozes redt. Zo wordt het plan ……..meer >>
Meer info
25 februari 2013 Jubileumconcert de Zeeklank 90 jaar met Zangspel Ester Live-opname Kinder- en omstanderskoor Harm Hoeve, piano en orgel Jaap Kramer, synthesizer en piano René Postma, contrabas Aline Boes, saxefoon Marjolein de Wit, fluit Nando van Westrienen en Pascal van de Velde, trompet Hendrie Westra, slagwerk
Meer info Meer info Meer info
Ononderbroken 2 -C.G.K. “De Zeeklank” o.l.v. Johan Bredewout Op deze CD staan prachtige liederen, o.a. Psalm 122 (tekst: Psalmberijminig van 1968) Zingt voor de Heer met hart en stem Onderweg De Heer is mijn licht. Conspirito 2 En veel meer bemoedigende liederen zijn hier te horen.
Zingt voor de Heer Gezamelijke Koren o.l.v Johan Bredewoud.” Op deze CD staan prachtige liederen, o.a. Zingt voor de Heer met hart en stem. De Heer is mijn Herder. Heer, mijn hart zoekt U te vinden. Licht. Welk een vriend is onze Jezus En veel meer bemoedigende liederen zijn hier te horen.
Oratorium “Ruth” C.G.K. "de Zeeklank" o.l.v Johan Bredewoud. “Ruth” is - hoe kan het ook anders - weer een oratorium met teksten van Hans de Ruiter en op muziek van Johan Bredewout. Het werd op 26 november 2006 uitgevoerd in de Grote- of St. Nicolaaskerk te Vollenhove door het CGK "De Zeeklank" uit diezelfde plaats en "live" opgenomen. Het is het op muziek gezette Bijbelboek "Ruth", het verhaal over de lotgevallen van asielzoekers uit lang vervlogen tijden.
“De Zeeklank” Chr. Gemengd koor
o.l.v. Johan Bredewout
de Zeeklank  secretariaat@zeeklank.nl
Geluiddragers